180 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Цибуля сівок Штутті (Stutti) солодка
Виробник: Голандія
Розмір Луковиці як 10 коп
Лук-севок вирощений і розфасований в мішки по 10 кілограмів в Голландії.
Вага упаковки - от 1 кг и за бажанням...
Сорт - Раннєспелий, округло-плоський, жовто-золотистого кольору
Напівстрый сор цибуля.
Голландська цибуля ніколи не стріляє!
Штутті належать до раних сортів, вирощування з насіння визирає 3,5 місяця, при посадці сідком 65-70 днів.
Репчастий цибуля високоврожайний, при невеликих догляді збирають 5 кг/м2.
Цибулини сплюснутої великої форми, вагою 130-150 грамів, при дотриманні правил
Розведення досягає 240-250 грамів.
Колір цибулин блідого жовтого кольору, буває буро-балтого, молочного відтінку.
Внутрішні лусочки натурального білого кольору, соковиті, приємно гострі.
Цибулини багаті на вітамін С, великим вмістом сухих речовин, чудово використовуються для заморозки та висушування.
Цибуля Штуті добре зберігається в домашній консервації, кулінарії.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
Примітка: Шановні клієнти і гості нашого магазину, при купівлі "Лука-севка (арбайки)",
Просимо вас врахувати те, що під час транспортування, є ймовірність проростання і порчи невеликий Частина цибулин 10 -20%. Не рекомендується замовляти "Лук-сівок" через Укр Почту в зв'язку з тривалим транспортуванням.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посадковий |
Група стиглості | Ранньостигла |
Колір плоду | Золотистий |
Виробник | Broer |
Країна виробник | Нідерланди |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Еліта |
Упаковка | |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | середньостиглий |
Додаткові властивості | висока врожайність, стійкий до хвороб, хороша лежкість, висока транспортабельність |
Кількість | 1 шт |
Вид | дворічні |
Особливості | вагові овочі |
Тип посадкового матеріалу | насіння посадочні |
Холодостійкість | так |