28 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Мікрозелень (microgreen) Базилік
Вага упаковка: 5 г
Виробник: Яскрава
Мікрозелень Базилік - дозволяють за 5-10 днів виростити пряну рослинну добавку для приготування м'яса, салатів, гамбургерів, омлетів та інших кулінарних страв. Приємний аромат і трохи пекучий смак дрібних фіолетових листочків додають їжі вишукану пікантність. Рослина насичує організм вітамінами C, B2, РР. У складі мікрозелені базиліка також присутні ефірні олії, що зміцнюють імунітет.
Опис насіння зелені базиліка для швидкого вирощування:
Мікрозелень, як бізнес.
Вирощування мікрозелені пряних рослин набирає обертів по всьому світу. У багатьох закладах громадського харчування цей процес поставлений на потік завдяки:
Вирощування мікрозелені в домашніх умовах.
Для вирощування насіння мікрогрина не знадобиться земля. Зерна поміщають у воду, накривають сіткою і вже за 5 днів можна збирати перший урожай. Для пророщування сіянців підходить тепле та добре освітлене місце. Прискорити проростання допомагає обприскування водою із пульверизатора. Плантацію мікрозелені базиліка можна організувати прямо вдома на підвіконні або балконі. Власне вирощування прянощів в організаціях громадського харчування теж зручний варіант, оскільки дозволяє постійно мати під рукою необхідну рослинність.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Базилік |
Тип продукції | Мікрозелень |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Зелений |
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 5 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Карликові |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки посіву | Березень, Квітень, Травень, Червень, Вересень, Жовтень, Листопад |
Строки дозрівання | 10 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 98 % |
Упаковка | |
Упаковка | Картонна пачка |
Вага | 5 г |