10 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 550 грн
Насіння білокачанної капусти Золотий гектар
Вага Упаковка: 0,5 г
Сорт: середньоранній
Виробник: Яскрава
Капуста Золотий Гектар - має гарні круглі качани з щільною хрусткою структурою і яскравим смаком. За відгуками кулінарів, його краще вживати у свіжому вигляді в салатах та закусках, так виснажений за зиму організм отримає максимум вітамінів та мікроелементів із цього корисного овочу.
Опис капусти білокачанної сорту Золотий Гектар:
Вирощування капусти в Україні. Посів насіння та догляд за ним
Для отримання якісного врожаю вчасно, насіння капусти починає висівати на початку березня. У цей період їх готують, попередньо пророщують у воді та знезаражують. Поглиблюють на 1-2 см у поживний субстрат і після появи сходів починають регулярно, але помірно поливати та підгодовувати добривами. У відкритий ґрунт переносять після його повного прогрівання наприкінці травня. Відстань при посадці дотримуються від 70 см і вище. У процесі зростання зберігають режим поливів, ґрунт після кожного розпушують. Підживлення вносять раз на 4 тижні. Готовий урожай збирають та одразу реалізують.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Капуста |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Середньорання |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 3000 г |
Колір плоду | Зелений |
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 0.5 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Так |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки дозрівання | 100 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | середньоранній |
Додаткові властивості | висока врожайність, хороша лежкість, висока транспортабельність |
Особливості | літні|осінні |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |