15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Гарбуз Хоккайдо
Вага упаковка: 2 г
Сорт: середньостиглий
Використання: в кулінарії
Виробник: Яскрава
Гарбуз Хоккайдо - японської селекції відрізняється оригінальною формою і незвичайним горіховим смаком. Її використовують для приготування на пару, гасіння та запікання. Завдяки тонкій шкірці, після приготування її можна використовувати разом з м'якоттю. Всі частини гарбуза містять велику кількість корисних речовин, вітамінів та необхідних організму мікроелементів.
Опис сортових характеристик гарбуза Хоккайдо:
Вирощування гарбуза Хоккайдо в Україні:
Посадка насіння гарбуза починається безпосередньо в ґрунт, коли його температура стабільно перевищує +15-+18 градусів. Проростає насіння близько тижня, після вимагають помірного поливу теплою водою, регулярного підживлення органічним добривом, особливо це важливо в період цвітіння та зав'язі гарбузів. Високий вміст цукрів та корисних речовин, а також відмінний смак буде при дотриманні основних правил вирощування, головне не переливати рослини, у дощову погоду потрібно повністю припинити полив і стежити за швидким відходом води від коріння. Перезволоження веде до рідкості плода і може викликати гнильні та грибкові захворювання. При правильному відході шансів захворіти у гарбуза зовсім небагато.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Хокайдо |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 2500 г |
Колір плоду | Помаранчевий |
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 2 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Так |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 97 % |
Упаковка | |
Упаковка | Картонна пачка |
Вага | 2 г |