12 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Перець солодкий Іспанський солодкий
Вага упаковка: 0.3 г
Сорт: ранній
Виробник: Яскрава, Україна
Перець Іспанський солодкий дозріває рано, тішить великоплідними плодами, які славляться своїм насиченим і ароматним смаком, а також наявністю безлічі вітамінів і мікроелементів. Вживаючи їх у свіжому й обробленому вигляді, отримаєте задоволення від його смакових якостей, зміцните свій імунітет і в цілому покращите стан всього організму.
Опис основних характеристик перцю Іспанський солодкий:
Особливості посіву насіння перцю на розсаду:
Сіяти насіння починають з кінця лютого розсадним способом. У першу чергу їх необхідно витримати в розчині Епін для того, щоб простимулювати проростання насіння. Злегка пророщене насіння занурюють в окремі стаканчики з родючим, пухким ґрунтом поливають і поміщають у світле місце. Висаджують розсаду в теплицю або відкритий ґрунт через 70 днів після загартування. Сорт невибагливий у догляді, достатньо вчасно поливати відстояною водою вечорами, проводити прополювання і розпушування, підживлювати мінеральними й органічними добривами.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Перець |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Bejo Zaden |
Країна виробник | Нідерланди |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Травень |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Вага | 0.1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | ранньостиглий |
Додаткові властивості | висока врожайність |
Кількість | 1 шт |
Вид | однорічні |
Особливості | рідкісні овочі |
Тип вирощування | теплично-польові |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Холодостійкість | так |