20 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Насіння редька Чорна зимова
Вага упаковка - 10 г
Сорт - пізньостиглий
Виробник - Яскрава, Україна
Чорна редька - найкращий сорт, оскільки застосовується не тільки в кулінарії, а й медицині, а її користь при лікуванні бронхітів та простудних захворювань доведена багатовіковою практикою. Гострота м'якоті подобається багатьом кухарям, оскільки поєднується з будь-якими інгредієнтами. Овочі чудово доповнюють м'ясні страви, салати. У тушкованому вигляді м'якоть стане чудовим соусом. Коренеплоди чудово транспортуються, дуже довго зберігаються. На їх основі можна готувати різноманітні страви, одночасно оберігаючи сім'ю від простудних захворювань.
Характеристика Редька Чорна Зимова:
· дозрівання з моменту засіву насіння настає за 70-90 днів;
· коренеплід округлий;
· фарбування шкірки чорне;
· м'якуш білий, хрумкий, соковитий;
· смак гоструватий;
Вага коренеплоду 250-450 г;
· культура добре реагує на полив, підживлення;
· сорт стійкий до захворювань.
Коли садити чорну редьку та як збирають коренеплоди.
Висівають насіння зимового сорту у липні, щоб зібрати врожай восени. Більш рання посадка чорної редьки призведе до формування цвітіння замість соковитих коренеплодів (зберігання можливе до весни). Культура вважає за краще рости на легкій гумусній землі під сонцем. Насіння поглиблює на 15-20 мм, дистанції дотримується в 10-15 см. Посадку ущільнюють, поливають, опудрюють золою. Грунт важливо підтримувати вологим, щоб коренеплоди виросли соковитими та смачними. Кількість поливів значно скоротить мульчування торфом. Овочі викопують у жовтні, бадилля зрізають, залишаючи до 2 см. Зберігають урожай у підвалі до весни.