70 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 550 грн
Калійне добриво Калімаг (1 кг) - ефективне калійно-магнієве добриво, яке добре розчиняється у воді, широко застосовується у с/г під усі основні культури. Калімаг є безхлорним добривом, ефективним на легких піщаних та супіщаних ґрунтах, бідних на магній.
Калімаг знижує надмірне накопичення нітратів в овочах, а також добре поглинається ґрунтом і зберігає свою дію навіть на наступний рік.
Склад добрива: калій – 30%, магній – 10%, сірка – 17%.
Переваги:
- впливає на підвищення вмісту крохмалю в картоплі, цукристість буряків, яблук.
- Запобігає вимиванню магнію з ґрунту, підвищує вміст вітаміну С.
- Раціональне використання добрива у с/г підприємствах, фермерських та селянських господарствах, у аматорському садівництві та городництві дозволяє на 30-40% підвищити врожайність культур та покращити їх якість.
Застосування:
Калімаг застосовується восени під основне внесення, а також навесні під культивацію та кореневе підживлення.
Способи внесення | Норми витрати добрива |
Підживлення | плодові дерева, чагарники - 20-30г калімагу на 1м. кв. пристовбурного кола овочеві культури - 15-20 г/м. кв коренеплоди - 20-25 г/м. кв |
Основне внесення | при перекопуванні ґрунту (восени або навесні) під усі культури по 30 - 40 г/м2 у парниках та теплицях при перекопуванні ґрунту - 40-45 г/м2 |
Позакореневі підживлення | 20 гр добрива розчиняють у 10 л. води. Для обприскування 1 сотки посадки картоплі використовують 5л. отриманого розчину |
Середні норми внесення під основну осінню та весняну обробку, залежно від ґрунту, 300-600г Калімагу на 10кв. м (до 5кг на 1 сотку, 120-150кг на гектар), для раннього підживлення 80-100г, для пізнього 150-200г на 10кв. м.
Особливо ефективний вплив добрива для культур, продуктивною частиною яких є вегетативна маса та коренеплоди – для капусти, зелених овочів, буряків, моркви, редиски, петрушки, селери, та для всіх кормових культур, а також на луках та пасовищах, завдяки корисній дії калію та магнію.
Рослини соняшника та картоплі не накопичують натрій, а для вівса, кормового буряка та капусти домішка натрію є корисною, присутність магнію значно підвищує харчову цінність.