18 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Цибуля Італійська Тропеана Лунга
Вага упаковка: 300 сем
Сорт: середньостиглий
Виробник: Сонячний березень
Знаменита старовинна італійська реліквія у вигляді цибулин-торпед, назва яких означає «Довгий червоний колір Тропеи». Це найвідоміший цибулю в Італії. В Калабрії, кожен серпень, в гламурному пляжному містечку Тропея проводиться знаменитий цибульний фестиваль. Але вже в травні і червні цей лук продається на узбережжі. Витягнуті, як торпеди, близько 10 см в довжину, ці глянцеві бордові цибулини з тонкою шкіркою і легкої ніжною соковитою белорозовой з хрусткою м'якоттю текстурою, легко нарізаються рівними кільцями. Кухарі люблять їх готувати на грилі або тушкувати. Солодкий, м'який і смачний цибулю для осіннього насолоди. Кажуть, що цибуля Тропея настільки м'який, що його можна їсти, точно, як яблука! Високий вміст цукру означає, що він добре карамелізується при приготуванні. У сирому вигляді він не дуже пригнічує смак і аромат компонентів салатів. Цибулю, моркву і селеру - свята трійця італійської кухні. Ранній сорт короткого дня, готовий до збирання через 90-100 днів після сходів. Його починають збирати, як молодий зелений лук, коли цибулини починають набухати, набуваючи красивий яскравий пурпуровий колір. По мірі росту цибулини мають форму довгої грушоподібної торпеди і набирають глибокий гострий аромат. Потрібна невелика підгортання до 10 см і достаток вологи, щоб нижня частина цибулини не стала плоскою. В Італії цей лук плетуть у коси для зберігання протягом 3-4 місяців. Як і всі солодкі луки, він не призначений для тривалого зберігання.