








75 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 550 грн
Гарбуз Марина ді Кьожа (на кашу, запікання, пюре)
Вага упаковка – 10 г
Сорт - середньоранній, мускатний
Використання – на кашу, на запікання
Виробник: Італія, Hortus. (насіння з Італії)
Один з найкрасивіших і унікальних гарбузів. Середньоранній сорт. Плоди круглі, плоскі, деякі у формі великого тюрбану, з зморшкуватою корою, від сірого до синьо-зеленого та зеленого кольору, з товстою, ніжною, жовтувато-оранжевою м'якоттю солодкого смаку, вагою 6-9 кг. Її смак не має терпкості, у сирому вигляді гарбуз можна їсти просто як яблуко. Сорт добре зберігається, транспортується, не втрачаючи при цьому смакових та товарних якостей.
Посів на розсаду - у квітні, висадка розсади в ґрунт - у травні - червні.
Посів у ґрунт – наприкінці травня – червні.
Глибина загортання: 3-4см.
Схема висадки: 100х150см.

| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Ботанічні характеристики | |
| Висота рослин | Середньорослі |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тип | квіти |
| Культура | матіола |
| Вид | однорічні |
| Вид садивного матеріалу | насіння |
| Світлолюбні | так |
| Основні | |
| Тип посадкового матеріалу | Насіння |
| Тип рослини | Квіти |