635 ₴/упаковка
Насіння буряка Кормова Бригадир, BRIGADIER (Жовтогаряча)
Вага Паковання - 1 кг на вагу
Колір Плода - Жовтогарячий
Сорт — позднесілий, на зберігання.
Поглиблення коренеплода - на 50%.
Урожайність ― 1500-1800 ц/га.
Норма висівання насіння: 1,5 – 2 кг/на 10 сот.
Виробник - Feldsaaten Freudenberger GMBH, Німеччина.
Кормова буряк BRIGADIER — чемпіон світу з врожайності.
Особливістю сорту є збереження зеленої та соковитої ботви до самого прибирання врожаю.
Рослина не вимоглива до складу ґрунту та є Незламні.
Вирізняється високою рідиною. Стійкий до хвороб і стріляння.
Чудово зберігається.
Предназначен для вирощування на корм сільськогосподарським тваринам.
Цей сорт кормової буряка жовтогарячо-зеленого кольору дає високі врожайи — до 1,500ц/га й не утворює стрілок.
Гладкість буряка дає змогу проводити чисте та легке прибирання як вручну, так і механічно.
Велика кількість листової маси залишається до самого прибирання свіжою та здоровою.
Сходи витримують короткочасні заморожування до -3 °C, у дорослі рослини до -5 °C.
Буряк "Бригадир" має гарний товарний вигляд і стійку до квітучості. Прибирання врожаю можна проводити як механізовано, так і вручну. Корнеплоди містять високий відсоток сухої речовини,
тому зберігаються тривалий період. Вегетаційний період 120 днів, врожайність
150 т/га.
Кормова буряк — це щоденне приймання вітамінів. Буряк сприяє здоров'ю та плодючості корів, збільшує набриди недорогого молока з основного корму. 8-9 кг кормового буряку заощаджують 1 кг концентрованого корму — це знижує вартість раціону. Під час годування кормової буряків корови отримують з основного корму на 2-3 кг більше сухої маси. Крім того, буряковий цукор сприяє мікробіологічному синтезу білків і підвищує, у такий спосіб, вміст білків у молоці.
Висівання насіння:
Буряк Brigаdier Теплолюбальна культура, насіння треба висівати коли ґрунт на глибині 10 см прогрівається до температури 7-9 °C.
Насіння висіває з кінця квітня до початку червня, у борозенки завглибшки 2-3 см.
на відстані 30-50 см. один від одного, по одному насіння на відстані 8-10 см.
Осіння під оброблення ґрунту рекомендується внести 30 т/га гною, а навесні під основну обробку — азотно-фосфорно-калійні добрива. Весняне оброблення ґрунту містить ранньовесняніше розпушування і вирівнювання ґрунту на глибину 2,5-3,0 см, довходове та післявходове суцільне розпушування ґрунту, формування в фазі першої пари справжнього листя (у разі потреби) густоти насадження рослин, розпушування ґрунту в міжрядах і рядках, підживлення мінеральними добривами відразу після прорізування.
Через 6 днів після появи сходів буряк прореджують,
Залишаючи в гнізді найкращі рослини.
Орієнтовна витрата насіння залежно від калібрування становить 100-200 г/стінку.
Збирання врожаю:
Збирання врожаю друга половина жовтня.
Необхідно прибрати до стійкого похолодання.
Сильні заморожування можуть пошкодити не тільки листя, але й частини коренеплодів,
витичні над поверхнею ґрунту.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Колір плоду | Помаранчевий |
Країна виробник | Німеччина |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Високорослі |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Ступінь дозрівання | пізньостиглий |
Додаткові властивості | висока врожайність |
Кількість | 1 шт |
Вид | однорічні |
Особливості | вагові овочі |
Тип посадкового матеріалу | насіння посівні |
Холодостійкість | так |