8 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн
Насіння Кабачок Спагеті Кулінарний
Вага паковання - 1 г
Сорт - середньостиглий
Цікавий сорт, внутрішня структура м'якоті плодів волокниста. Для того, щоб отримати ефект «спагеті» кабачки збирають після того, як вони забарвляться в жовтий колір, через 120-130 днів після відходів. Рослина довгоплетисте з великим темно-зеленим листям. Плод циліндричної форми, завдовжки до 20 см, маса до 1 кг. Цілий кабачок опускають на 30 хвилин у киплячу воду. Потім розрізавши навпіл, видаляють насіння і викладають овочеве спагеті на страву. Використовують так само як класичні кабачки.
АГРОТЕХНИКА: Вирощують розсадним і безрозсадним способом. У першому випадку продукцію отримують на 10-15 днів раніше. Розсаду (20-30 денну) висаджують, коли минає загроза заморозків, а ґрунт прогріється до 16 градусів. Насіння висіває всередині травня в гніздо по 3-4 штуки, на глибину 4-6 см.