150 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн
Добриво Бороплюс Хелат бору 100 мл – це комплекс мінеральних добрив, що застосовується для будь-яких видів рослин: овочевих, плодово-ягідних, квіткових, декоративних та інших культур. Завдяки йому відшкодовується нестача бору, без якого неможливий правильний розвиток рослини. Цей елемент, що входить до складу добрива, прискорює цвітіння та розвиток плодів, покращує їх якості, смакові та зовнішні, не допускає розтріскування, а також сприяє підвищенню врожайності. Завдяки бору підвищується відсоток цукристості у плодах. Добриво стимулює рослини до підвищення стійкості до захворювань, шкідників та несприятливих погодних умов. Препарат безпечний для людей, рослин та навколишнього середовища.
Опис Добрива Бороплюс Хелат бору 100 мл
Переваги:
• швидкорозчинне, мінеральне добриво;
• поповнює нестачу бору у рослинах;
• підвищує стійкість до несприятливих умов;
• покращує смак та якість плодів;
• застосовується для будь-яких видів рослин;
• безпечно для довкілля та людини.
Склад:
Бір (B) - w/w 11,0%;
Кислотність рН (1% розчин) – 7,7.
Призначення: 100% водорозчинне, безхлорне добрива містить Бор на хелатній основі, яка підвищує коефіцієнт засвоєння елементів живлення.
Застосування: розчин застосовують методом обприскування або поливу для підживлення практично всіх видів рослин, можна використовувати для краплинного поливу. Рекомендується проводити обприскування в ранкові або вечірні години.
Періодичність обробки: кілька разів за сезон.
Норма використання:
Культура |
Норма робочого розчину |
Засіб обробки |
Кавун и диня |
0,2 л на 1000 м² |
Перед збиранням врожаю |
Капуста |
300 мл на 1000 м² |
На початку утворення голівки |
Листове підживлення |
||
Огірки |
100 мл на 100 л води |
5-10 справжніх листків |
Диня и кавун |
50 мл на 100 л води (2 обробки) |
Перед цвітінням, після утворення зав’язі, початок зростання плоду |
Виноград |
100 мл на 100 л води (2 обробки) |
Початок цвітіння, утворення зав’язі. |
Яблуня |
50 мл на 100 л води |
Бутонізація, масове цвітіння, кінець цвітіння, після збору врожаю. |